1. Home
  2. Forums
  3. Recepten
  4. Recepten test

Recepten test

Home Forums Recepten Recepten test

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #1585
    sh-admin
    1. Breng een pan ruim water met zout aan de kook. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes in 6 min. uit.
    2. Verhit ondertussen in een andere koekenpan de spinazie à la crème. Voeg als de spinazie warm is, in delen de verse spinazie toe en laat slinken. Meng de kruidenkaas erdoor en houd warm op laag vuur. Roer regelmatig.
    3. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Schep de spekjes uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat voor de pangrattoto het bakvet in de pan en voeg de knoflook, kruiden en panko toe. Bak in 3 min. goudbruin op middelhoog vuur. Giet de spaghetti af en doe in een schaal. Schep de spinaziesaus erop en bestrooi met de spekjes. Bestrooi met een deel van de pangrattato. Serveerde rest van de pangrattoto er apart bij.
    #1586
    forum

    Lekker!! Ga ik proberen 🙂

    #1587
    forum

    MOD: reden

    #1762
    sh-admin

    Lekker!! Ga ik proberen 🙂

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
Menu